Nederland...beetje koud maar best lekker... - Reisverslag uit Heiloo, Nederland van jojanneke morsch - WaarBenJij.nu Nederland...beetje koud maar best lekker... - Reisverslag uit Heiloo, Nederland van jojanneke morsch - WaarBenJij.nu

Nederland...beetje koud maar best lekker...

Blijf op de hoogte en volg jojanneke

13 Maart 2006 | Nederland, Heiloo

Ben inmiddels weer helemaal wit terug van een redelijk koude vakantie...collega\'s herkenden me bijna niet meer toen ik weer op het werk verscheen...heel treurig en pijnlijk allemaal...maar daar gaat aan gewerkt worden!

De vakantie zelf was gelukkig helemaal leuk. Stond ontvangstcommittee op Schiphol klaar, heel lief! Ben de eerste paar dagen lekker in de watten gelegd door paps en mams, was ook beetje ziekjes dus heb me heerlijk laten verwennen.
Daarna de ns flink gespekt en beetje door nl bij vriendjes en vriendinnetjes langs geweest, naar de sauna geweest, heeeeerlijk lang geshopt, paardgereden door de duinen, op verwarmde (hihi!)terrasjes gezeten, nieuwe plaatsjes ontdekt, erg leuk allemaal. Ook nog in Utrecht afgesproken met allemaal ex curacaoenaars, erg lekkere tapas gegeten, jammer alleen dat de helft de er de volgende dag weer vrolijk uitkwam, maar gelukkig was ik niet de enige begreep ik... samen ziek is toch gezelliger dan alleen al zeg ik \'t zelf! Na het eten was het buiten helemaal wit dus ook nog geweldig sneeuwballengevecht gehouden, erg lachen!
Laatste weekend met broertje en zusjes en aanhang uitgeweest in Den Haag, en volgende dag in Scheveningen uitgewaaid. De laatste dagen thuis nog even lekker relaxen, en toen was het alweer tijd om samen met Madelon terug te vliegen naar de rots....en jawel..hij lag er nog! xzz

• 13 Maart 2006 - 23:00

Mar:

He Jo, heb je een goede terugreis gehad? Wel jammer dat k je maar zo kort heb gezien ;-( Maar was wel erg gezellig! Kom maar gauw weer! Of ik kom weer es gezellig naar jou toe natuurlijk!

xxxx

• 14 Maart 2006 - 10:35

Fons:

Lieve Jojanneke,
    wat leuk zo'n hele fotoserie! Ondanks een beetje ziek zijn heb je je volgens mij best vermaakt. En nu moet je helaas weer werken in dat snikhete Curacao!!! En snel bijbruinen, dus. Nou, succes daarmee. Ik vond het heel gezellig dat je bij ons was. Dat geeft mij een warm gevoel van binnen!
    Kusjes van papa

• 14 Maart 2006 - 10:44

Sieb:

Hi Jo!

Hoop dat je terugreis een beetje voorspoedig is verlopen.

Ik vond het in ieder geval wel heel gezellig om je weer es in levende lijve te spreken en bij te kleppen!

Hele dikke kuzzzz van Sieb

• 16 Maart 2006 - 17:26

Aline:

Jeetje, JJ. Wat ben je toch bruin.... Hahaha. Kan niet echt iets spontaans typen als je naast mij zit. Maar goed, bij deze.
    Liefs, Aline

• 10 Mei 2006 - 22:34

Sieb:

Sorry hoor nog ff beetje late reactie op de nb 2e foto van dit hele rijtje.

Wat is dit nou voor foto? Lijk hier wel een of andere mongool!!!

Is toch niet normaal dit!

xxx Sieb