Coral Spawning - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jojanneke morsch - WaarBenJij.nu Coral Spawning - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jojanneke morsch - WaarBenJij.nu

Coral Spawning

Blijf op de hoogte en volg jojanneke

23 Oktober 2005 | Nederland, Amsterdam

Hola!

Alles nog steeds hopi bon hier!
Heb gisteravond nachtduik gemaakt op het huisrif van SQ. In de twee warmste maanden van het jaar, dus september en oktober, kun je een paar dagen na volle maan coral spawning zien (voortplanting van het koraal, spermparty!) als je beetje geluk hebt dan. Gisteravond was er dus echt helemaal nada te zien, het koraal was duidelijk niet in the mood. Maar vorige maand was het echt supermooi. Vooral het sterkoraal leefde zich aardig uit. Op de foto's kun je het ook heel mooi zien.

Waarschijnlijk weet iedereen het al, maar ik heb ticket geboekt naar Costa Rica! Ga lekker maandje op reis. De eerste week is Atrid daar ook nog, dus das wel gezellig. Weet al duizend dingen die ik daar wil gaan doen, moet nu nog even keuzes maken, maar dat komt daar vanzelf wel.
Heb vorige week ook i-pod gekocht! Hij is hartstikke mooi roze (mwah)en hij staat al helemaal vol met muziek (ja waar anders mee?!). Anyway, ben er erg happy mee!

Nou ik ga even de mooiste foto's uitzoeken en erbij zetten, lfs ikke!

• 23 Oktober 2005 - 19:55

Ingrid En Kelly:

Hoi hoi...

klinkt allemaal super!
    We zijn absoluut jaloers.
    Maar gunnen het je van harte natuurlijk!!!
    Doe je As de groetjes in Costa Rica en geniet van je vakantie daar.

Liefs van ons!
    Kel en Ing

• 24 Oktober 2005 - 10:00

Je Moedertje:

Wat een mooie foto's van het spawning coral! De foto's van het surfen zijn ook erg mooi (lees aso). Gefeliciteerd met de verjaardag van je o-zo lieve en aardige broertje :D Nou veel plezier verder :P Als er wat is dan bel je maar. Liefs van Mams,Paps en je broetjuh

• 25 Oktober 2005 - 07:27

Agnes:

Hi,
    Gaaf joh. Super foto's en mooie verhalen (heb dat coral spawning nou steeds gemist, leuk daar een foto van te zien..). Zeker ook jaloers (lees Kel en Ingrid), maar ook 100% gegunt natuurlijk. Meis, een geweldige tijd in Costa Rica.
    Veel liefs