Jaco
Blijf op de hoogte en volg jojanneke
01 December 2005 | Costa Rica, Jacó
Heb de afgelopen week doorgebracht in Jaco,aan de pacific. Heeeerlijk weer, iedere dag lekker het water in en oefenen, tussendoor beetje zonnen, helemaal top!
Superleuk is dat je in Jaco weer allemaal bekenden tegenkomt van de rancho, erg gezellig. Inmiddels heb ik ook een tweedehands board gekocht, fel geel met rood! Val ik in ieder geval op in het water!
Ik sliep in hotel de Haan (inderdaad ned eigenaar!) op de dorm met 4 jongens, Tom uit nl, Ewan uit canada, Joaquim uit zweden en Berny uit zwitserland, zie foto. \'s Morgens vroeg (jaja uur of 7) gingen we met z\'n allen surfen, daarna ontbijten, en weer naar het strand, this is live!! Heerlijk als het \'s morgens nog beetje rustig is, was een keer als eerste in het water (werd spontaan om 5 uur wakker)en dat is zo relaxed!
Maar het werd ook tijd om weer verder te gaan. Inmiddels zitten we in Montezuma, vanaf Jaco iets meer dan een uur met de boot varen. Leuk plaatsje, lekker strand, maar je kan hier niet surfen, das wel jammer. Gaan morgen watervallen bekijken, ben benieuwd. Hierna gaan we door naar Monteverde, moet supermooi zijn, maar dat lezen jullie dan wel weer!
Muchos besos!
04 December 2005 - 13:41
Aline:
Heej JJ,
Ben inmiddels terug op Curacao en ik mis je verschrikkelijk... Kom je gauw terug?
Geniet nog even van je laatste daagjes en tot heel snel,
Liefs, Aline